Skip links

Design en kleuren (Excalibur hockeystick)

Een hockeystick is een kostbaar product en je kunt het zelf zo gek maken als je wil. Wat een stick kostbaar maakt zijn eigenlijk drie dingen:

  • Veel schakels in het distributiekanaal: Fabrikant, transporteur, groothandel, opslag, nog een transporteur, inkooporganisatie en winkelier, ze moeten allemaal wat verdienen aan elke stick.

STEETSPORTS koopt rechtstreeks van de fabriek en heeft om die reden minder schakels die geld kosten.

 

  • Uitgebreid assortiment modellen: Voor elk model wordt ingeschat hoe het zal verkopen (en dat wordt gestimuleerd door kostbare marketing), dat levert een risico op en dat risico wordt meegenomen in de verkoopprijs. Als maar 70% van een model verkocht wordt, is er toch al winst voor alle partijen.

STEETSPORTS heeft slechts één model, één kleurstelling en één design. Minder keus voor alle jongens en meisjes. Jammer is dat natuurlijk wel, maar het scheelt ook veel geld!

  • Uitgebreide verlening van garantie: winkels geven vaak garantie op basis van een periode, ongeacht het defect. Daarnaast maken ze vaak uitzonderingen om tevreden klanten te houden. En al die uitzonderingen zijn toch al betaald…

STEETSPORTS levert wel garantie, maar niet op basis van een vooraf bepaalde periode en de oplossing zit niet altijd in een nieuwe stick. STEETSPORTS kiest voor garantie op productiefouten en dat wordt beoordeeld door een ervaren hockey-expert en niet een zaterdaghulp.

Bij intensief gebruik van een stick moet deze makkelijk een seizoen meekunnen. Maar veel langer is ook niet reëel. Wel balen als je een stick van € 300,- gekocht hebt van een gerenommeerd marketing merk met minder strepen dan STEETSPORTS.

Garantie (Excalibur hockeystick)

Een hockeystick slijt en gaat altijd kapot, vroeg of laat. Hoe snel dat gebeurt is afhankelijk van een aantal factoren, zoals hoe ga je er mee om, op wat voor soort veld speel je het meest en hoe technisch vaardig ben je. Wil je daar meer over weten, start gerust een chat met één van onze medewerkers.

Natuurlijk gaat een stick ook wel eens snel kapot door fabricagefouten, die je (of wij) aan de buitenkant niet kon(den) zien. Erg vervelend, maar wel verklaarbaar. Daar kun jij niets aan doen en dus betalen we je dan een vergoeding of ruilen je stick om.

Maak goede foto’s van hetgeen er kapot gegaan is. Van de hele stick, maar ook detail foto’s. Stuur deze foto’s via de mail naar ons toe.

Wij gaan voor een tevreden klant!

Beloning voor positieve recensie onder jouw vrienden (Excalibur hockeystick)

Onze Excalibur hockeysticks zijn altijd uniek op de velden. Wij kiezen voor kleine productie aantallen omdat we graag exclusief blijven.

Toch zou je ons kunnen helpen om de Excalibur iets zichtbaarder te maken op de velden. We belonen jou graag als iemand een Excalibur koopt omdat jij hem of haar hebt overtuigd dat te doen. Die koper kan jouw naam opgeven in het bestelformulier. Staan jij bij ons bekend als eigenaar van een Excalibur, dan krijg jij automatisch € 10,- teruggestort op jouw rekening.

Daar zitten geen beperkingen aan, niet in periode en niet in aantal. Zo kun jij zelf uiteindelijk spelen met een gratis limited edition Excalibur!

Chat met Tristan

Op elke pagina van deze website vindt je een blauw icoon. Door te klikken op dit icoon opent er zich een chat met Tristan. Mocht Tristan niet direct reageren, stel dan daar in ieder geval je vraag, dan neemt hij contact met je op.

WhatsApp WhatsApp ons