Skip links

HC Ares wil graag wat meer gebruik maken van de uitstraling van naam en kleuren. Hiervoor worden afspraken gemaakt met STEETSPORTS, die de merchandising mag gaan uitvoeren. Er wordt voor gekozen geen mokken, glazen en sleutelhangers te gaan verkopen. Maar wel een funkous.

Eén van de eerste ideeën is het ontwikkelen en laten produceren van een reservekous. Ares speelt de meeste wedstrijden waarbij een andere kleur kousen nodig is met standaard witte kousen. Een kous met de naam van de club er in is wat men wil. Leuk zou ook zijn wanneer de jeugd wat meer in dergelijke kousen zou gaan trainen. Maar ja, die houden meer van kousen in felle kleuren en bijzondere motieven.

Wisselende motieven, zelfde kleuren

STEETSPORTS ontwikkelt daarop de HC Ares fun-/reservekous in de kleuren feloranje en wit, met in blauwe letters de naam van de vereniging. Jarenlang trainen in hetzelfde motief zal de jeugd echter niet echt aanspreken. Om die reden gaat er elk nieuwe seizoen een ander motief gebruikt worden. Om de functie van reservekous over de jaren heen te behouden, wordt besloten de basiskleuren hetzelfde te houden.

De eerste kous is een zebra motief, oranje de hoofdkleur, wit als bijkleur, blauw de kleur van de letters en de vijf banen van STEETSPORTS, die in de boord van de kous te vinden zijn.

 

WhatsApp WhatsApp ons