Welkom op de website van STEETSPORTS!

 

Het bieden van extra uitstraling, identiteit en

herkenbaarheid tegen lagere kosten!!

 

 

STEETSPORTS is in 2013 gestart met de productie en verkoop van customized sporttassen in elk gewenst model en in ongeveer 30 basiskleuren. De standaardmodellen in ons assortiment zijn met name gericht op de hockeysport en bestaan uit keeperstassen (trolley), sticktassen, ballentassen en sporttassen.

De keeperstassen zijn voor verenigingen een echte meerwaarde. In vergelijkbare kleuren als de verenigingskleuren en met bedrukking van het verenigingslogo is het een ware eyecatcher en draagt daarmee bij aan de uitstraling en uniformiteit van uw vereniging. Normaliter al schappelijk geprijst, met de opdruk van meerdere sponsoren (en daarmee extra inkomsten) wordt de keeperstas in aanschaf veel vriendelijker voor het budget dan elke andere tas.

De sticktassen zijn er in twee maten, de PRO en de GIANT. Interessant voor sponsoren en afzonderlijke teams, maar ook als merchandise product voor de vereniging. Ook hier helpen verenigingskleuren en -logo bij het vergroten van uitstraling, professionaliteit en identiteit.

De sporttas blijkt interessant voor met name sponsoren, zij kunnen tegen prettige kosten een team mooi uitrusten met een doeltreffende sporttas, waarmee het bedrijfslogo en - activiteiten over de volledige opppervlakte uitgedragen kan worden.

 

Naast sporttassen levert STEETSPORTS ook customized wedstrijdkleding. Geen standaardproducten, maar volledig naar wens opgemaakt. Daarnaast helpt STEETSPORTS graag met de organisatie en financiering van de wedstrijdkleding binnen uw vereniging.

 

 

 

 

 

 

FaceBook actie

Gepost 19/09/2015

 Begin maart is STEETSPORTS een actie gestart op FaceBook waarbij we vijf keeperstassen in verenigingskleuren, bedrukt en wel, gratis aanboden voor de winnaar van de bijbehorende loterij.

MHC De Warande was de winnaar van deze actie. De Warande was genomineerd door één van hun eigen leden, Mark Cohen.

Vandaag, 19 september, konden we de vijf tassen afleveren aan materiaalcommissaris Hans Baijens (helemaal rechts op de foto), voorzitter Richard van Dijk (tweede van rechts) en 'winnaar' Mark Cohen (tweede van links).

 

De ballentas op de foto, in dit geval toevallig in dezelfde kleur groen als de keeperstas, werd gevuld met ballen en aangeboden aan Mark.

De reacties van zowel de drie heren op de foto, als andere leden van de vereniging, waren enorm enthousiast.

De tassen van De Warande zijn bedrukt met drie keer het logo van de vereniging en een tekst van STEETSPORTS. Andere verenigingen plaatsen tot 10 sponsoren op de tassen, hetgeen de mooie trolley tassen qua aanschafsprijs goedkoper maakt dan de niet trolleytassen van andere aanbieders.

 

Wil je meer informatie ontvangen over dergelijke tassen, of andere sporttassen, voor jouw vereniging? Neem gerust contact op, we komen graag eens praten.

Lees de rest van deze post »

Zitzakken

Gepost 11/09/2015

Naast sporttassen en wedstrijdkleding heeft STEETSPORTS nu ook de mogelijkheid om fraaie zitzakken te leveren, bedrukt en wel. Voor Eetcafe FIJN te Apeldoorn produceerden we dit afgelopen zomer. 

Fraaie kussens in de maat 180 *140 cm, beste jongens dus!

Wij leveren ze ongevuld af, maar we weten een goede oplossing om aan de vulling in passende binnenzakken te komen. Je schuift ze er dan eenvoudig in.

Zou je ook zulke zitkussens willen hebben? Als decoratie? Als relatiegeschenk? Als kerstgeschenk voor het personeel?

Neem gerust even contact op!

Lees de rest van deze post »

Funkous als reservekous

Gepost 20/08/2015

STEETSPORTS lanceerde onlangs een nieuw conceptje door voor een vereniging reserve kousen te combineren met trainingskousen. De  funkous, in hockey een ware rage, wordt customized aangeboden. Hierdoor heeft de betreffende vereniging gelijk een breed geaccepteerde reservekous in het assortiment.

Leeft een dergelijke wens ook bij u in de vereniging, neem gerust contact op via het contactformulier.

Lees de rest van deze post »

Aanbieding voor bestaande klanten

Gepost 17/05/2015

Voor onze bestaande klanten doen we graag iets extra's. Voor hen hebben we een speciale aanbieding voor de aanschaf van ballen in wit of geel en dimple of glad.

Bij afname van minimaal 2000 stuks in de komende drie kalenderjaren drukken we er graag een verenigingslogo (in één kleur) op. Afname vindt kan uitsluitend plaatsvinden in dozen van 12 ballen.

Onze klanten betalen: € 1,65 per bal (incl BTW en afgeleverd bij de vereniging).

Lees de rest van deze post »

Uitbreiding productrange

Gepost 27/03/2015

Sinds enige tijd zijn we in gesprek met een nieuwe leverancier voor het uitbreiden van de mogelijkheden in de productie van (sport)tassen. Waar we eerder uitsluitend het reguliere sporttassen materiaal konden leveren, zijn we bezig met het opzetten van het proces voor het leveren van tassen van PU (soort sky leer) en canvas. 

Hierdoor worden we in staat gebracht customized tassen van deze materialen, en dus ook de daarbij veel meer gebruikelijke modellen, te gaan leveren.

Lees de rest van deze post »

HCQZ neemt nieuwe tassen in gebruik

Gepost 06/03/2015

HCQZ te Nijmegen heeft afgelopen weekeinde 150 nieuwe tassen ontvangen. De kleuren van de club komen opvallend terug in de kleurstelling van de tas en de sponsors springen er door de witte bedrukking enorm uit.

 

Met de acht sponsoren en het eigen clublogo zijn de tassen behoorlijk vol, maar daarmee wel direct een verrijking van de uitstraling van de club en haar partners. De opbrengst van de verkoop en sponsor bijdragen worden gestort in de pot voor de nieuwe toplaag van veld 2.

 

Nagenoeg alle sticktassen zijn voorzien van een naam, initialen of een nummer. Dat gaf natuurlijk enkele uitdagingen, maar het resultaat is super.

 

De hockeyers in regio Oost zullen de trotse spelers en speelsters van HCQZ de komende weken zien rondlopen met hun fraaie tassen. HCQZ is de vijfde vereniging met special made tassen van STEETSports.

 

Wil je met je team of vereniging ook een customized tas, neem gerust even contact op.

 

Lees de rest van deze post »

Tijd voor voorbereidingen op het nieuwe sportseizoen