Afbeeldingsgalerie

Tijd voor voorbereidingen op het nieuwe sportseizoen

Gepost 16/01/2015

Special Made Sporttassen geven een unieke uitstraling aan iedere vereniging of team. De verenigings- of sponsorkleuren terug laten komen in een standaard of uniek model tas geeft herkenning en uniformiteit.

Herkenning, uniformiteit en uitstraling zijn voor een vereniging onmisbaar in hun samenwerking met sponsoren, de meerwaarde voor partners in de vorm van bedrijven zit hem vooral in zichtbaarheid, zo vaak mogelijk en op diverse items (bij voorkeur bewegend). Een bewegend beeld doet veel meer dan een stilstaand beeld, het trekt aandacht en ziet er telkens anders uit.

Daar zit één van de mooie pluspunten van special made sporttassen, die worden meegenomen door spelers en speelsters, hetgeen altijd een bewegend beeld creëert en de ogen van mensen ook naar het beeldmerk van de vereniging of sponsor trekt.

Elk stoer mannen- of jongensteam of een aantrekkelijk dames- of meisjesteam verdient uw vereniginglogo en de naam van bijpassende sponsoren op kleding en sporttassen, alleen al omdat ze aandacht trekken als uniform in groepen door het land of de regio trekken.

De opmaak van uw sporttas is daarbij de grootste uitdaging, wat past bij de sport, het team, de vereniging en de sponsoren. En Special Made betekent eigenlijk ook dat U wel veel keuzes te maken heeft. Die keuzes gaan over model tas, de gebruikte kleur per vlak, de plaats van de bedrukkingen (en de kleuren daarvan) en eventueel of er rugnummers dan wel initialen op de tas zouden moeten komen.

U wil daarna graag een drukproef zien en de mogelijkheid hebben aanpassingen te doen. Dan moeten we nog tijd rekenen voor productie en transport. Daarnaast wilt U graag dat de teams per het nieuwe seizoen met uw tas rondlopen.

Deze set aan ingredienten voor een mooie Special Made Sporttas maken dat U het beste nu kunt beginnen met de voorbereidingen voor de opmaak van uw tas.

We helpen u daar graag bij en maken graag met u een tijdloos model, waarmee u de komende jaren de uitstraling van uw vereniging kunt vormgeven.