Skip links

[paytium name=”STEETSPORTS” description=”Hockeystick indoor”]
[paytium_dropdown label=”Indoor Excalibur” options=”70,00 (mid bow 36,5 – afhalen) / 76,95 (mid bow 36,5 – verzenden)” options_are_amounts=”true” /][paytium_field type=”naam” label=”Jouw naam” required=”true” /]
[paytium_field type=”email” label=”Jouw email” required=”true” /][paytium_field type=”telefoon” label=”Jouw telefoonnummer” required=”true” /][paytium_field type=”verzendadres” label=”Jouw straat” required=”false” /][paytium_field type=”verzendadres” label=”Jouw postcode” required=”false” /][paytium_field type=”verzendadres” label=”Jouw woonplaats” required=”false” /][paytium_field type=”lead naam” label=”Wie heeft jou overgehaald?” required=”false” /][paytium_total /]
[/paytium]

STEETSPORTS brengt naast de 100% carbon veldhockeystick ook een zaalhockeystick versie uit. De Indoor hockeystick Excalibur, dezelfde naam en design als de outdoor stick, gaat 70% carbon bevatten en kost €70,- excl verzendkosten.

Betaalbare indoor stick

“Gewoon een goede stick voor normaal geld” is het motto bij de verkoop van de Excalibur hockeysticks. STEETSPORTS kiest ervoor om niet heel veel geld aan marketing en de ontwikkeling van allerlei flitsende designs te besteden.

“We begrijpen heel goed dat het misschien helemaal niet leuk is om allemaal met dezelfde kleur stick te hockeyen, maar om daar nou veel te veel geld voor te moeten betalen vinden we onzin. En als iedereen een Excalibur wil, dan zorgen we voor een paar verschillende kleuren goud :)”.

Gouden stick

Goud hoort bij de heroïek van de naam Excalibur. Daar gaan we dus niet van afwijken.

Die kleur past ook bij de kwaliteit van de stick en zeker bij deze prijs. Kwalitatief vergelijkbare sticks kosten het dubbele tot het driedubbele.

Goud is ook de formule van de lead back fee. Iedereen die ooit een Excalibur kocht komt in aanmerking voor de lead back fee van € 10,- per verkochte stick. De volgende koper hoeft alleen maar jouw naam op te geven. Onbeperkt en tot in lengte van jaren. Eén aandachtspuntje, de volgende koper mag maar één naam opgeven 🙂

Op de foto’s zie je het sample model van de indoor stick, in een oud design. De indoor stick krijgt hetzelfde design als de outdoor stick, maar een zwarte grip.

WhatsApp WhatsApp ons