Skip links

Als sporter neem je je sporttas overal mee naar toe. Ook voor het gebruik op vakantie is een sporttas erg handig. Combineer dit praktische item dan ook met gratis reclame voor je bedrijf of sportvereniging, want waar je tas gaat, gaat je bedrijfslogo ook. Een logo bedrukken op een sporttas is een dynamische vorm van reclame. Als leuke bijkomstigheid heb je dan ook nog eens een tas die je nergens anders tegenkomt. Bij een minimale afname van 15 stuks kun je je tas inclusief logo’s en verschillende kleuren laten samenstellen door STEETSPORTS.

Sporttas ontwerpen

Logo’s bedrukken

Je kunt zoveel logo’s op de tas laten bedrukken als er ruimte is. Een tas kan dan ook heel goed plaats bieden voor tien logo’s of zelfs meer. Omdat de tassen eerst geknipt, dan bedrukt en dan pas in elkaar gezet worden, kunnen de logo’s op iedere gewenste plaats op de tas geplaatst worden. Een logo van je onderneming of club op je sporttas is een prima manier om je bedrijf te promoten. Wil je voor ieder teamlid een unieke tas, dan kun je tegen meerprijs ook de naam of initialen van de specifieke persoon op de tas laten bedrukken. Op deze manier krijgt ieder teamlid een volledig gepersonaliseerde sporttas.

Iedere gewenste stijl

Naast een logo bedrukken, kun je ook uit een groot scala aan kleuren kiezen. Omdat de vlakken afzonderlijk geknipt en genaaid worden, is het mogelijk om ieder vlak een andere kleur te geven. Voor unieke en opvallende details geef je ook meteen de ritsen en sierstrips een andere kleur. Voor de tassen die bij STEETSPORTS gemaakt worden, betaal je niets meer dan een standaard sporttas uit de sportwinkel om de hoek. Waarom zou je dan met een tas rondlopen waar een merk op staat, terwijl er ook een logo van je club of bedrijf op kan staan?

Logo’s bedrukken voor een uniek geschenk

Wil jij ook een unieke sporttas, om zelf te houden of als relatiegeschenk weg te geven? Neem dan contact met ons op. Na ontvangst van de logo’s en de wensen op het gebied van model en kleuren, gaan wij voor je aan de slag.

info@steetsports.nl

WhatsApp WhatsApp ons