Skip links

Uw bedrijf mag er zijn en vooral ook zichtbaar zijn. Trotse medewerkers dragen dat graag uit. Een fraai gebruiksvoorwerp waarmee zij toch regelmatig lopen mag best de naam van het bedrijf waar ze werken dragen. Een sporttas is zo’n product.

Een tas gebruiken ze om te sporten of op vakantie. Eigenlijk kun je nooit genoeg sporttassen hebben, want je komt er altijd eentje te kort. En dan is het wel prettig als uw bedrijfsnaam er op staat.

Een sporttas van SteetSports

Een sporttas van SteetSports wordt op maat gemaakt, want u wil graag identiteit uitstralen. Formaat, kleuren en bedrukking, het is allemaal uw keuze. Klik hier om daar meer over te lezen.

…. geeft uitstraling

Een mooie tas met speciale details en de mogelijkheid om meerkleurige logo’s op af te drukken, dat is wat het bijzonder maakt.

…. is handig in het gebruik

Goeie maat, meerdere vakken, schouderband, draaghengels en goed schoon te maken. Belangrijke pluspunten. Ook prettig voor de mensen aan wie u de tas geeft.

…. is een mooi cadeau

Een sporttas is niet zomaar een flutdingetje. Dat is wel wat. Mensen voelen zich gewaardeerd als u een sporttas cadeau doet. Of het nou medewerkers, zakenrelaties of prospects zijn. U geeft echt wat weg.

WhatsApp WhatsApp ons