Skip links

STEETSPORTS, waar je een unieke sporttas laat maken

Een sporttas wordt door velen gezien als een functioneel product. De gang naar de sportzaak voor een ‘dertien in een dozijn tas’ is dan de eerste keuze die je maakt. Maar wat nu als wij vertellen dat je bij ons een unieke sporttas kunt laten maken, in iedere gewenste kleur met als bijkomende opties oneindig veel logo’s, namen en initialen. Op deze manier zorg je ervoor dat de naam van je team of bedrijf volledig in de picture komt te staan. Een sporttas designen en bedrukken, volledig naar je eigen wensen en smaak, laat je door STEETSPORTS verzorgen.

Een dynamisch reclamebord

Je kent ze wel, de reclameborden langs het speelveld van je favoriete club. Maar weet je ook werkelijk van welke bedrijven er reclame getoond wordt? Waarschijnlijk niet. Een investering die meer kost dan dat het oplevert. Een sporttas daarentegen is een item welke dynamisch is. Laat je de logo’s van vereniging of bedrijf hierop drukken, dan heb je een veel groter bereik. De tas wordt meegenomen op de fiets naar de club of vereniging en iedereen die je onderweg tegenkomt, zal de tas zien. En zeg nu zelf, waarom het merk van de tas tonen terwijl je de naam van je bedrijf of club kunt laten zien?

Hoe werkt het?

Alles is mogelijk wanneer je door ons een sporttas laat maken. Er kunnen meerdere logo’s op de tas bedrukt worden. Eerst worden de vlakken op maat geknipt, daarna bedrukt en dan pas wordt de tas genaaid. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat een logo in het midden van de tas geplaatst wordt. Dit betekent dat een logo ook aflopend op de tas geplaatst kan worden. Ieder vlak afzonderlijk kan in een door jou gekozen kleur gemaakt worden, ook de sierstrips en ritsen. Een unieke tas is het resultaat.

Een sporttas bedrukken laten door STEETSPORTS

Wil jij voor je team ook zo’n unieke tas, of zoek je een persoonlijk relatiegeschenk, neem dan contact met ons op. Na ontvangst van de logo’s en wensen, gaan wij met grote zorg de tas voor je in productie nemen. Tegen meerprijs kunnen ook namen en initialen bedrukt worden. De minimale afname is 15 stuks.

WhatsApp WhatsApp ons