Skip links

SteetSports is dé online winkel voor customized sporttassen en wedstrijdkleding. Een sporttas met eigen logo van goede kwaliteit en tegen een scherpe prijs? Zoek niet langer en neem een kijkje in de webshop van SteetSports.

SteetSports

SteetSports heeft uitgebreide ervaring met het personaliseren van sportmaterialen. Samen met de klant wordt er gekeken naar het model, het logo en de begroting. Door onderling goede afspraken te maken, weet u direct wat u kunt verwachten. Van hockeysticks tot sportkousen tot een sporttas met eigen logo. Alles wordt geheel afgestemd naar uw wens. Wilt u als bedrijf meer op de kaart gezet worden bij een sportevenement? Het is dan bijvoorbeeld ook mogelijk een comfortabele zitzak te bestellen met eigen logo.

Sporttas met eigen logo

Een goedkope sporttas met eigen logo

Een standaard sporttas van een bekend merk kost al gauw meer dan 25 euro. Meestal is dit in een neutrale kleurstelling. Mocht u een extra logo op de sporttas willen laten drukken, dan kost dit ook weer 3 euro, per logo, per tas. Voor de sporttassen van SteetSports hanteren wij andere prijzen. Ten eerste bepaalt u welke kleuren de tas krijgt en welke vlakken welke kleur hebben. Alle vlakken zijn te bedrukken met logo’s. Zo’n tas kost 24,50 en de eventuele sponsoren betalen met gemak 15 tot 20 euro mee.

Voor meer informatie, contact ons!

Een sporttas met eigen logo is uniek en exclusief. Natuurlijk is het leuk om dit als trainer cadeau te geven aan uw teamleden. Maar het is vooral professioneel om uniform en stijlvol een wedstrijd aan te gaan. SteetSports heeft de missie om de betaalbaarheid van sport zichtbaar te maken en koppelt producten en logo’s tegen een lagere verkoopprijs dan de reguliere prijzen in de detailhandel. Bij de tassen is het mogelijk om vanaf 15 en 25 stuks tassen af te nemen. Wilt u ook een sporttas ontwerpen? Neem gerust contact op met SteetSports voor meer informatie.

Bekijk onze prijzen

WhatsApp WhatsApp ons