Skip links

Daar sta je dan in een overvolle kleedkamer. Is je tas ook nog eens per ongeluk door iemand meegenomen. Dat is helaas het nadeel van de standaard sporttassen waar iedereen mee rondloopt. Laat dan ook bij STEETSPORTS voor je hele team een sporttas met naam of met initialen drukken waardoor je nooit meer de tassen door elkaar haalt. Een sporttas met logo of met naam is daarom erg handig en heel leuk om als relatiegeschenk te geven.

Een unieke tas samenstellen

Alles is mogelijk wanneer je bij ons je sporttas bestelt. Of je nu slechts een naam of initialen wilt laten bedrukken of je wilt de hele tas vol met verschillende logo’s. Tevens kun je je logo laten aflopen en ben je niet verplicht een naam in het midden van de tas te hebben. De reden hiervoor is dat eerst de vlakken geknipt worden, dan worden ze bedrukt en dan pas wordt de tas in elkaar gezet. Ook op het gebied van kleuren is alles mogelijk, zo kun je ervoor kiezen om ieder vlak een andere kleur te geven.

Een handig promotiemiddel

Een sporttas met naam is niet alleen handig om de tassen in de kleedkamer uit elkaar te houden, het is namelijk ook een unieke manier om je bedrijf of club meer naamsbekendheid te geven. Hoe vaak zitten we niet op de tribune naar een wedstrijd te kijken en komt niet bij ons binnen welke reclameborden er langs de kant staan. Een bedrukte sporttas is een echte eyecatcher en een naam en logo die hierop bedrukt staat, zal zeker blijven hangen. Bovendien wordt een sporttas wel vaker voor meer dingen gebruikt dan alleen het vervoeren van je sportspullen, denk bijvoorbeeld aan een weekendje weg of een vakantie. Je bedrijfsnaam zal overal te zien zijn.

Leuk om te geven en leuk om te krijgen

Een sporttas samengesteld bij STEETSPORTS is niets duurder dan een standaard sporttas uit de winkel. Ook met een minimale afname van 15 stuks ben je nooit teveel kwijt. Een praktisch item, een echte eyecatcher en ook erg leuk om te geven als relatiegeschenk. Een sporttas met naam bestellen? Neem contact met ons op!

info@steetsports.nl

WhatsApp WhatsApp ons