Skip links

Heeft u altijd al uw eigen sporttas willen ontwerpen? Dan zit u bij SteetSports goed. Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen sporttas te ontwerpen. U kunt zelf een tas uitkiezen en de opdruk daarvan bepalen. Een sporttas ontwerpen voor bijvoorbeeld een vereniging, is op deze manier erg eenvoudig. U kunt ervoor kiezen uw eigen logo te laten drukken of uw sponsors op de sporttas te vermelden.

Sporttas ontwerpen

Eenvoudig uw eigen logo bedrukken

Door een sporttas te ontwerpen bij SteetSports, weet u altijd zeker dat u een uniek item heeft. Niemand loopt met dezelfde sporttas rond, omdat het uw eigen ontwerp is. U heeft een ruime keuze uit soorten sporttassen, verschillende maten en uiteraard verschillende kleuren. Behalve dat u zelf uw logo kunt laten drukken op uw sporttas, kunnen wij u ook adviseren over een ontwerp.

Uniek sportmateriaal

Heeft u de keuze gemaakt voor uniek sportmateriaal? Dan kan het leukste gedeelte beginnen. U kunt namelijk in een handomdraai een ontwerp voor uw sporttas bedenken, die wij uiteraard voor u gaan realiseren. Een sporttas bedrukken is één van onze specialiteiten en zodoende zorgen wij er altijd voor dat u niet alleen een prachtig ontwerp heeft, maar ook de beste kwaliteit. Op deze manier kunt u extra lang genieten van uw eigen sporttas ontwerp.

Bestel online

Middels onze website kunt u bestelformulieren vinden om zo uw sporttas te ontwerpen. Maak de keuze voor een model en plaats uw bestelling eenvoudig online. Heeft u speciale verzoeken? Neem dan contact op via info@steetsports.nl of 06-57569135.

Bekijk onze prijzen

WhatsApp WhatsApp ons