Skip links

Sporttas voor het team

Teams van sportverenigingen lopen er graag herkenbaar en uniform bij. Het ziet er professioneel uit en het maakt duidelijk waar je bij hoort. Trainingspakken, teamtruien en een sporttas voor het team geven een fraaie uitstraling. Iedereen ziet bij wie je hoort, wie jouw maatjes zijn en dat jullie het samen gaan oplossen.

Een sporttas voor het team van SteetSports

Een teamtas van SteetSports wordt op maat gemaakt, want je wil graag uniek zijn. Formaat, kleuren en bedrukking, het is allemaal jullie keuze. Klik hier om daar meer over te lezen.

…. geeft uitstraling

Jullie hebben het voor elkaar en iedereen mag het zien. Jullie zijn ongetwijfeld goed en iedereen mag dat weten, je staat gelijk met 1-0 voor.

…. beschermt jouw eigendommen

Alleen jouw teamgenoten en jij hebben zo’n tas en niemand anders. Dat maakt het persoonlijk. Dat zorgt ervoor dat anderen van je tas afblijven. Anders hebben ze met een heel team te doen. En dat zien ze van een afstand al. Niemand komt aan jouw spullen.

Ben je jouw tas vergeten, onverhoopt…. De vinder zal jou sneller vinden, want iedereen weet nog van wie die tassen zijn. Even wegmoffelen, onzichtbaar maken, is wat lastig met zo’n tas.

…. is een winstpakker

De tassen zijn betaalbaar en dan zijn ze al bedrukt. Dat betekent dat je meer geld kunt binnenhalen dan dat de tassen kosten. Dat levert een potje voor iets leuks op. Voor een teamavond, voor een teambuildingsactiviteit, voor een buitenlandse trip….

WhatsApp WhatsApp ons