Skip links

Een team van een sportvereniging loopt er graag herkenbaar en uniform bij. Het ziet er professioneel uit en het maakt duidelijk waar je bij hoort. Trainingspakken, teamtruien en een teamtas geven een fraaie uitstraling aan een team. Iedereen ziet bij wie je hoort, wie jouw maatjes zijn en dat jullie het samen gaan oplossen.

Een team sporttas van SteetSports

Een team sporttas van SteetSports wordt op maat gemaakt, want je wil graag uniek zijn. Formaat, kleuren en bedrukking, het is allemaal jullie keuze. Klik hier om daar meer over te lezen.

…. geeft uitstraling

Jullie hebben het voor elkaar en iedereen mag het zien. Jullie zijn ongetwijfeld goed en iedereen mag dat weten, je staat gelijk met 1-0 voor.

…. beschermt jouw eigendommen

Alleen jouw teamgenoten en jij hebben zo’n tas en niemand anders. Dat maakt het persoonlijk. Dat zorgt ervoor dat anderen van je tas afblijven. Anders hebben ze met een heel team te doen. En dat zien ze van een afstand al. Niemand komt aan jouw spullen.

Ben je jouw tas vergeten, onverhoopt…. De vinder zal jou sneller vinden, want iedereen weet nog van wie die tassen zijn. Even wegmoffelen, onzichtbaar maken, is wat lastig met zo’n tas.

…. is een winstpakker

De tassen zijn betaalbaar en dan zijn ze al bedrukt. Dat betekent dat je meer geld kunt binnenhalen dan dat de tassen kosten. Dat levert een potje voor iets leuks op. Voor een teamavond, voor een teambuildingsactiviteit, voor een buitenlandse trip….

Een teamstick van Excalibur

 

Echt? Kan dat?

SteetSports heeft een eigen lijn van hockeysticks gemaakt en verkoopt dat onder de naam Excalibur. Een kwalitatief goede stick voor normaal geld. Dat vinden we belangrijk.

Die stick kunnen we ook laten opmaken in een door jullie team bedacht design en in kleine aantallen laten produceren. Zo maken we jullie teamstick!

WhatsApp WhatsApp ons