Skip links

De trolley hockey keeperstas van STEETSPORTS biedt ruimte aan al jouw keeperspullen. De tas is goed geschikt voor spelers vanaf de D-jeugd en groot genoeg voor senioren.

Met één groot en vier kleine vakken heb je veel mogelijkheden voor het netjes opbergen van je materialen en accessoires. Tijdens de training en wedstrijd passen je waardevolle spullen mooi in het voorvak.

De twee wielen zijn van een fors formaat, zodat ze elke hobbel en stoeprand aankunnen. Het grove profiel van de wielen zorgt voor grip op elke ondergrond. De twee wielen zijn sterk genoeg voor een volle tas en voldoen in onze ogen beter dan drie kleinere wielen.

Het trolley handvat is weg te werken achter een rits en weer uit te schuiven als je het wil gebruiken.

Verdienmodel voor verenigingen

Deze hockey keeperstas wordt door STEETSPORTS ook aan verenigingen geleverd. Indien de vereniging er meer dan 25 stuks wil bestellen, kan dat zelfs in een eigen kleurstelling en met eigen bedrukking. STEETSPORTS kan een deel van de bestelling ook opslaan, indien gewenst. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Die eigen bedrukking is de oplossing voor gratis keeperstassen. Allerlei sponsors vinden het product interessant om hun naam zichtbaar te maken. Er kunnen vele logo’s op de tas gedrukt worden, zonder meerkosten. Daarmee worden de tassen en wellicht zelfs meer terugverdiend. STEETSPORTS is de enige leverancier in Nederland die dit zo uitvoert.

Wil je een enkele standaard trolley hockey keeperstas kopen, dan kun je terecht bij Excalibur.store.

WhatsApp WhatsApp ons