Veldverdeler voor Hoevelaken, Rijnvliet, Twente en QZ

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]In de aanloop naar het nieuwe seizoen zochten we bij vier verenigingen een passende veldverdeler, die wij mochten verzorgen.

MHC Hoevelaken, HC Twente en HC Rijnvliet kozen voor het fris gekleurde hockeytouw. De blauw/oranje stukken van 20 meter zorgen voor flexibiliteit bij het gebruik voor afscheiding van veldhelften of bij specifieke trainingssituaties. 

HCQZ koos voor buizen als veldverdeler. Een oranje voor het ene veld en een blauwe voor het andere veld. Buizen van 50 meter lang voor het verdelen van de helften bij trainingen.

Veldverdelers hebben al belangrijkste taak om ballen in de buurt te houden van oefeningen. Het halen van ballen kost daardoor minder tijd en het voorkomt gevaarlijke situaties bij andere oefeningen op hetzelfde veld. Bij keepertrainingen worden de stukken bijvoorbeeld kort om het doel heen gelegd.

Kortere stukken kunnen ingepast worden in oefeningen als extra hulpmiddel, bijvoorbeeld om oefeningen duidelijker te maken of bepaalde technieken te trainen. 

 

Heb je vragen over de toepassing van veldverdelers bij jouw vereniging, mail ons gerust.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”734″][vc_single_image image=”948″][vc_single_image image=”947″][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp WhatsApp ons