Skip links

Teams van sportverenigingen lopen er graag herkenbaar en uniform bij. Het ziet er professioneel uit en het maakt duidelijk waar je bij hoort. Trainingspakken, teamtruien en teamtassen geven een fraaie uitstraling aan een team. Als vereniging bent u daar blij mee. Het ziet er verzorgt uit, beschermt, draagt bij aan de positieve naam van de vereniging en het biedt kansen om sponsoren zichzelf te presenteren. Een clubtas biedt mogelijkheden.

Een clubtas van SteetSports

Een sporttas van SteetSports wordt op maat gemaakt, want uiteindelijk is het van belang het formaat van de clubtas aan te passen aan het gebruik ervan. Formaat, kleuren en bedrukking, het is allemaal uw keuze. Klik hier om daar meer over te lezen.

…. beschermt uw eigendommen

Een clubtas in uw kleuren en met uw verenigingslogo er op wordt niet zomaar meegenomen. Aan de buitenkant is heel zichtbaar waar het thuishoort. De drempel om per ongeluk, of expres, de tas mee te nemen is hoog. Mocht het ergens blijven liggen dan weet degene die het vindt snel waar hij/zij de eigenaar moet zoeken.

…. geeft uitstraling

Iedereen kan aan zo’n tas zien dat u de zaakjes voor elkaar heeft. Wanneer u op dergelijke details let en daar middelen voor beschikbaar stelt, moet de rest ogenschijnlijk ook wel goed zitten.

…. is een soort van merchandise product

Het is een eerste aanzet om leden uit te laten stralen dat ze trots zijn op de vereniging. De verenigingskleuren horen daarbij. Als ze gewend raken om de kleuren openlijk te dragen, wat niet in iedere sport zomaar gebruikelijk is, zijn er ook kansen voor andere merchandise producten. Dat levert geld voor de vereniging op.

…. biedt kansen voor nieuwe en kleine sponsoren

Sponsoring is onverminderd een kwestie van gunnen, de kans dat sponsoring echt iets oplevert is klein en slecht meetbaar. Verenigingen hebben meer funding nodig dan uitsluitend van bij de verenging betrokken sponsoren. De clubtas biedt de mogelijkheid om nieuwe, en wellicht kleinere, bedrijven op een laag drempeltje wijze aan de vereniging te verbinden. De kosten zijn lager dan van een reclamebord, de zichtbaarheid is groter en de tas komt op meer plaatsen dan zo’n bord.

WhatsApp WhatsApp ons