Voorbereiding Seizoen 2018-2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Veel verenigingen starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in deze periode.

Budgetten voor onder andere materiaal, technisch kader, activiteiten aangaande het selecteren van jeugdteams zijn vaak de onderdelen van deze voorbereiding.

STEETSPORTS denkt graag mee daar waar het gaat om keeperstassen. Als bijvangst kunnen ook veldverdelers, ballen, pylonen en hesjes onderwerp van het gesprek zijn.

Uitgelezen mogelijkheid

Wij leveren trolley keeperstassen in de door de vereniging gewenste kleuren, maten en bedrukkingen. De prijs is meer dan aantrekkelijk ten opzichte van andere aanbieders.

Het laten bekostigen van onze tassen is een uitgelezen mogelijkheid om kleine bedrijven als sponsor bij de vereniging te betrekken. Hierdoor worden de kosten voor de vereniging nog lager en worden er nieuwe contacten aangeboord.

HCQZ besloot om het logo van negen bedrijven op de tassen te drukken. Deze negen sponsoren zijn hierdoor goed zichtbaar binnen de vereniging. Bij veel teams is een dergelijke tas in gebruik. De effectiviteit van het logo op een tas is veel groter dan op een reclamebord. De tas beweegt, wordt beter én vaker bekeken. Marketing technisch een goed item om te benutten op deze manier.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw vereniging af te stemmen. Dat kan eventueel ook via de chat functie rechtsonder op deze pagina.

Referenties

Upward, HCQZ, Ede (G afdeling), Zutphen, Ares en Hockeer gelden als referenties voor onze keeperstassen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp WhatsApp ons