Skip links

Formaat en model

Natuurlijk zijn er een aantal standaard modellen om uit te kiezen. Maar eigenlijk maken we elk model dat je wil (op basis van een voorbeeld).

Het meest verkochte model sporttas is 65 cm lang, 30 cm breed en 30 cm hoog. Dit model kent vier vakken. Een groot middenvak voor kleding. Een ruim bemeten zijvak voor schoenen. Een kleiner zijvak voor accessoires of douchespullen. En een vak over de lange kant voor het opbergen van kostbare spullen. Deze tas is voor veel takken van sport uitermate geschikt.

Andere afmetingen van een bestaand model zijn geen probleem.

Kleuren van het materiaal en details

Vindt u het van belang dat de verenigings- of bedrijfskleuren terugkomen in het design van de tas? Met de beschikbare basiskleuren is het erg goed mogelijk om de sporttas een eigen en unieke uitstraling te geven.

Behalve het bepalen van de kleuren van de grote vlakken zijn er ook een aantal verschillende kleuren beschikbaar van de harde randen aan de tas, de banden en de ritsen.

Bedrukking

De grote sportmerken zetten hun naam op de mooiste plekken van de tas. En groot! Er blijft weinig plaats over. Toch zit hier een belangrijke kans om het uw clubtas te maken.

De tas heeft al de door u gekozen kleurstelling en u kunt ook bepalen waar op de tas het verenigingslogo zal komen. Andere plaatsen op de tas zijn beschikbaar voor sponsoring. U kunt ervoor kiezen om deze sponsoren er later bij te drukken, maar dat maakt de tas duur. Levert u bij de bestelling de gewenste logo’s voor op de tas aan, dan drukken we die er vast op. Hetzelfde geldt voor nummers, initialen of zelfs namen van spelers.

WhatsApp WhatsApp ons