Skip links

Maak van de nieuwe keeperstas van uw vereniging een mooi uniek item en kom zelf een tas ontwerpen bij SteetSports! Bij SteetSports kunnen wij allerlei soorten sportmaterialen bedrukken met logo’s en teksten. Zodoende kunt u zelf een sporttas ontwerpen met bijvoorbeeld het symbool van uw sportteam of de logo’s van uw sponsoren. Zo heeft u niet alleen een mooi professioneel item, maar ook een geschikt product om de uniformiteit van uw team in stand te houden op een speciale manier.

 

Een sporttas van SteetSports

Een sporttas van SteetSports komt in vele soorten en maten. De ene sport is de andere niet en zodoende heeft u voor elk team een ander soort sporttas nodig. Bij SteetSports heeft u een ruime keuze, kijk dus zeker eens rond in ons assortiment. De meeste sporttassen die u zelf ontwerpt zijn al af te nemen vanaf 15 of 25 stuks. Wilt u zelf een sporttas ontwerpen? Dan kunt u ervan uitgaan dat SteetSports uw ontwerp op de beste manier realiseert. Zo wordt er gekeken naar het materiaal waarop gedrukt wordt, maar ook naar het model van de tas, het logo dat gedrukt zal worden en het formaat dat het beste gebruikt kan worden. Uiteraard kunt u naast zelf een sporttas ontwerpen, ook andere sportmaterialen ontwerpen. SteetSports drukt ook sportkousen en bijvoorbeeld hockeysticks! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bestel gemakkelijk online

Wilt u gemakkelijk online bestellen? Dat kan! Bij veel van onze producten staat een automatisch bestelformulier. Wilt u een sporttas met eigen logo? Neem dan eens contact op of mail uw ontwerp naar info@steetsports.nl. Wij maken van zelf een sporttas ontwerpen een leuke en eenvoudige taak.

Bekijk onze prijzen

WhatsApp WhatsApp ons